Profitálló honlap kialakítása/javítása

A vásárlóid a vállalkozásodról az első benyomását a honlapon szerzi. Összesen pár másodperced van, hogy felkeltsd a figyelmét!

Mi segítünk, hogy a honlapod olyan kinézettel, szöveggel rendelkezzen, amely megszólítja a célközönségedet, képes eladni a terméked, szolgáltatásod és mindemellett hiteles is.

kommunikáció

Tudjuk, hogy…

Nem mindenki tudja elsőre meghatározni a cége célközönségét és emiatt nehezen tudja megszólítani őket. 

Valljuk be, nem a legkönnyebb feladat az írás. Nem azért, mert nincs meg hozzá a képesség, hanem azért, mert nem elég 20 perc arra, hogy megírj egy figyelemfelkeltő szöveget és utána feltöltsd, publikáld az oldaladon. 

Mindemellett jól tudjuk, hogy nem elegendő csak megírni a szöveget, hanem fontos figyelembe venni a célközönség típusát, melyen keresztül könnyedén meg tudod szólítani őket.

Mi történik akkor, ha nem a célközönségnek megfelelő fogalmazásmódot használsz?

– Nem érdekli őket.
– Félreértik a tartalmat.
– Célba sem ér az üzenet.
– Rosszul értelmezik a szöveget.
– Nincs eladás.
– Nincs aktivitás a honlapon.
– Kevés a honlapon töltött idő.

Pontosan emiatt, célunk olyan tartalmakat adni neked, amelyekkel  bevonzod a célközönséged az oldalra és célba ér a kommunikációd. Míg az elképzeléseid alapján megszerkesztjük neked álmaid szövegét (aminek köszönhetően több eladásod is lesz), te a felszabadult idődet olyan dolgokkal tudod tölteni, amelyekkel még jobban fejlődhet a vállalkozásod.

Hogyan tudunk segíteni

Több mint 3 éves tapasztalatunk során kialakítottunk egy jól bevált módszert, amivel ügyfeleink honlapjai maximálisan elérik a kívánt eredményt. A folyamat megkezdése előtt felmérjük a célcsoportodat, hogy a lehető legsikeresebben működjön az oldalad.

A titkunk egy stabil struktúra kialakítása, a celközönség személyiségének felisemrése. Ez azt jelenti, hogy egy mini piackutatást végezve és egy rövid interjúztatás során meg tudjuk állapítani, hogy milyen tulajdonságai vannak a te célközönségednek és ennek megfelelően írjuk meg a szöveget. Mindemellett, odafigyelünk a logikai sorrendre a törzsszöveg megírásában, amit igényeid szerint formázunk majd.

Az együttműködésünk során

A felkeresést követően egyeztetünk: mik a céljaid a honlappal, hogyan képzeled el és hogyan valósítjuk ezt meg.

Az első konzultáció során felmérjük a céged célközönségét, hogy milyen stílusú szöveget hozzunk létre.

Megírjuk a holnap teljes szövegét. Bizonyos esetekben, több javítási lehetőség is a rendelkezésedre áll.

A szöveget elküldjük neked ellenőrzésre, majd  módosítunk és javítunk rajta, ha szükséges, és elkészül a végleges anyag.

Hogyan tudunk segíteni?

– Olyan szöveget alakítunk ki a honlapodra, ami garantáltan megnöveli a céged sikerét.

– Megfigyeljük, meghatározzuk a célközönséged és ennek függvényében kialakítjuk a vállalkozásod számára legmegfelelőbb szöveget.

– Te is a folyamat részese lehetsz és megismerheted a szövegszerkesztés új módszereit.

– Több időt fognak tölteni a honlapon.

– A honlap tartalma marketing és hirdetés szempontjából is megállja majd a helyét a piacon.

– Levesszük a válladról a honlap tartalmi részének kitalálásának a terhét.

Csomagjaink

Honlap

A már meglévő honlapodra kialakítunk egy olyan szövegrendszert, ami garantáltan a te célközönségednek szól, legyen szó landing page-ről, home page-ről, sales page-ről. Ahhoz, hogy sikeresen kialakítsuk a számodra megfelelő szöveges tartalmat, egy mini piackutatást fogunk végezni, hogy még biztosabbak legyünk munkánkban.

Honlap szövegjavítás

A kialakított honlapodat nyelvtani és marketing szempontból is átnézzük, javítjuk és további ötleteket adunk annak fejlesztéséhez. Megvizsgáljuk több szempontból is az oldaladat, hogy a célközönséged számára megfelelő-e (ha nem, akkor további ötleteket adunk neked, és ha tetszik, ki is alakítjuk). A lektorált szöveget bemutatjuk neked és kérés szerint átalakítjuk, formázzuk.

Honlap szerkesztés és szövegírás

Nem csak szöveget építünk ki neked. Ha szükséged van rá, egy teljes honlapot is létrehozunk számodra. CMS programokkal vagy egyedi fejlesztésű webes alkalmazásokkal komplexebb honlap felületeket is tudunk alkotni.

Visszajelzések

Kérj árajánlatot!

Írj e-mailt, hívj telefonon vagy töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

logó

A jelentkezéssel elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót és Felhasználási feltételek.