Social Média oldalak kialakítása

Közösségi oldalak megtervezésével, felépítésével és szerkesztésével is foglalkozunk. Egy profi tartalommal rendelkező Facebook, Instagram és LinkedIn oldal napjainkban elengedhetetlen egy cég számára, mivel kutatások bizonyították, hogy ez mind a vállalat hitelességét biztosítja és ezáltal nagyobb eladások, üzleti kapuk és lehetőségek nyílhatnak meg.

"

Tudtad, hogy napjainkban a marketingszakemberek négyféle típusú tartalmat különböztetnek meg a közössági média felületén?

Igen tudjuk, mennyi nehézséget tud adni egy szövegírás, mivel mi már több mint 3 éve külföldön és Magyarországon is több cég válláról vettük le a szövegírás terhét. Napjainkban a marketingszakemberek négyféle típusú tartalmat különböztetnek meg a közössági média felületén.

Eladási

Az értékesítési posztok egy adott termék, szolgáltatás eladására alapoznak. Az értékesítési posztok a következő séma szerint kerülnek összeállításara: ajánlat + időkorlát + cselekvésre való ösztönzés.

Szórakoztató

A szórakoztató tartalom elősegíti a közönség elkötelezettségét, képes közvetlenebb kapcsolatot kialakítani az oldal kezelője és a követői között, ezért fontos ezt a szövegtípúst is használni.

Információs

Az információs tartalom segít a szakértő hírnevének kialakításában és a termék új aspektusainak feltárásában. Ha a tartalom értékesítésének célja a pénzszerzés, akkor az információs tartalom célja bemutatni, hogy mennyire hiteles az adott személy.

Kombinált

A kombinált tartalom többféle szöveg szimbiózisa. Ez a képlet az Instagram legjobban működő képletének tekinthető: felismerhető stílus + érdekes tartalom + megkülönböztető vizuális
prezentáció
= siker!

Miért jött ez az ötlet?

Nagyon sok vállalat létezik, melynek megvan a kommunikációs stratégiája, viszont nem látja eredményét, nem hozza azokat a számokat, amelyekre számít a cég és nem tudja kihasználni a közösségi média lehetőségeit. Pont emiatt szeretnénk segíteni egy egységes tartalom létrehozásában, egy rendszer felépítésében olyan módszerrel, amely megragadja a célközönség figyelmét.

A bevált módszerünk:

1. Piackutatást végzünk, még akkor is, ha csak 5 posztot igényelsz tőlünk.

2. Ismerjük a mai trendeket és tudjuk, milyen marketing stratégia hatásos a közösségi oldalak kialakításához.

3. Már az első konzultáció után tudni fogjuk, milyen típusú a célközönséged, ezáltal könnyebben tudunk majd hatni rájuk szöveges úton is.

4. Több éves szakmai tapasztalat van a hátunk mögött.

5. Ügyfeleink nem csak Magyarországon vannak, számos külföldi céggel is együttműködünk.

6. Nem csak a saját, fix módszerünket használjuk, hanem a te újításaidat is bevonjuk a munkába.

Ha velünk tartasz, …

… segítünk neked olyan tartalmat létrehozni az oldaladra, ami a te igényeid és ízlésed alapján készül el. 

… megnézzük a meglévő tartalmadat és felépítünk egy újabb rendszert.

… a partnereid és leendőbeli ügyfeleid látni fogják a fejlődésed, ezáltal növelheted a hitelességedet.

… a szövegek a marketing szemszögéből lesznek felépítve, megírva. 

… kialakítjuk a célközönségednek megfelelő tartalmat, ezáltal a cégednek, illetve a self brand-ednek megnőhet az elérhetősége. 

Csomagaink…

Facebook/Instagram csomag

A célközönséged szerint megtervezzük és kialakítjuk a neked megfelelő tartalmakat, időrendi sorrendben. Odafigyelünk a cég marketingjére és céljára is, hogy a már meglévő rendszert ne alakítsuk át, csak formázzuk.

Marketing és kommunikációs stratégia javítása

Képzeljük el, hogy a vállalkozásod brandje már ki van alakítva, viszont érzed, hogy még nem úgy működik, ahogy szeretnéd. Ha így van, és szeretnél ezen változtatni, akkor nézd meg hogyan tudunk segíteni…

Socia Média brand és kommunikációs stratégia javítása

A Social Médián már van egy kialakúlt brandje  a vállalkozásnak. Ennek ellenére érzed, hogy nem jut el a célközönséghez a kívánt üzenet. Nos, ennek több oka is lehet. Nézd meg milyen…

Visszajelzések

Kérj árajánlatot

Írj e-mailt, hívj telefonon vagy töltsd ki az űrlapot és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

logó

A jelentkezéssel elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót és Felhasználási feltételek.